Collin Crowdfund overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina kan je informatie vinden over Collin Crowdfund. Zelf investeer ik niet via dit platform, dus deze pagina bevat alleen informatie die door andere lezers zijn aangedragen of die openbaar is.

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
 Afraders

Positieve commentaren

“Ik zit er nu al 2 jaar op en heb heel goede ervaring, rente is misschien niet super hoog (rond 5%) maar ze keren elke maand rente uit die ik dan maandelijks meteen weer investeer. (investeringen van min €100 en €500 per project)”

“ook veel aanbod, populaire voorstellen gaan snel en je vist regelmatig naast het net. Dat is wel eens balen, maar toch voldoende spreiding aan kunnen brengen. Naarmate je meer doet, krijg je meer korting op de beheervergoeding van 1,2% per jaar. Uitbetalingen gaan op een soort tussenrekening op je eigen naam bij Collin, uitkeren naar eigen bank gaat snel. Bij problemen automatisch een afslag op de waarde, nu 2x gehad, maar de eerste is keurig terug betaald.”

“goed functionerend platform, gemiddeld rendement, betrouwbaar”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: