CrowdAboutNow overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij CrowdAboutNow en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Totalen

Laatst bijgewerkt:2023-09-01
Waarde:€ 13.500
Totale groei:€ 715
Datum eerste storting:2020-05-28
Datum laatste storting:2021-09-30
Datum laatste opname:(geen)
Rendement sinds eerste storting (XIRR):1,7%

Platform details

Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2009
Start platform:2009
Minimum investering:€ 0
Auto invest:Nee

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders
 Afraders😡

Negatieve commentaren

“Voor mij gaat crowd about now heel slecht, de ene na de andere valt om”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: