Crowdestate overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Crowdestate en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van de prestaties van dit platform.

Crowdestate is een crowdfunding platform uit Estland dat vooral vastgoedontwikkelaars koppelt aan internationale investeerders. Investeren kan vanaf 100 euro. Het is minder geschikt voor kleine bedragen, omdat je in veelvouden van 100 euro moet investeren. Dat betekent dat het lang kan duren voordat je je vrijgekomen geld weer kan investeren, wat natuurlijk het rendement niet ten goede komt. Er is wel een auto-invest functie, maar deze heeft ook een minimum van 100 euro per investering.

Het rendement dat je maakt is ook niet altijd even duidelijk, omdat er veel bulletleningen op staan. Bij dit type krijg je geen maandelijkse rente, maar krijg je alle rente pas aan het einde van de looptijd. Sommige leningen betalen de rente per kwartaal. Als je grotere bedragen investeert en meer spreidt over de projecten dan is het effect hiervan minder erg, denk ik.

Totalen


laatst bijgewerkt:2019-12-01
waarde:€ 5.690
totaal gestort:€ 5.000
totaal opgenomen:€ 0
totale winst:€ 690
datum eerste storting:2018-08-24
rendement sinds eerste storting (xirr):10,9%

Platform details


Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2014
Start platform:2014
Minimum investering:€ 100
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 75+ M

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Account overzicht

Mijn investeringen

Statistieken en komende betalingen

Auto invest