Crowdestor overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Crowdestor en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Crowdestor is een vrij nieuw crowdfunding platform uit Estland. Hier kan je investeren vanaf 50 euro. De projecten hebben aantrekkelijke rentepercentages van 11% tot 18%, maar vaak moet je wachten totdat er een nieuw project opent. Daarom is het niet zo geschikt om te beginnen met hele kleine bedragen. Voor grotere bedragen lijkt het wel een mooi platform om in te investeren en je investeringen te spreiden. Crowdestor heeft geen auto-invest functionaliteit.

Totalen

[table “6” not found /]

Platform details

[table “64” not found /]

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Auto-invest instellingen

Ik publiceer de instellingen van mijn auto-invests, om een indruk te geven en ter inspiratie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zomaar deze instellingen over te nemen, kijk vooral naar de instellingen en waardes en stel geen waardes in als je niet begrijpt wat de gevolgen zijn. Er is niet zoiets als ‘de beste instellingen’, dat kan namelijk per investeerder verschillend zijn. Het instellen van een auto-invest betekent ook dat je het investeren uit handen geeft, dus het juist instellen is belangrijk. Zoek bij twijfel altijd de voorzichtige kant op, of blijf handmatig investeren. Als ik instellingen niet vermeld heb dan staan deze op de standaard waardes.

StatusNiet beschikbaar

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: