Crowdrealestate overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina kan je informatie vinden over Crowdrealestate. Zelf investeer ik niet via dit platform, dus deze pagina bevat alleen informatie die door andere lezers zijn aangedragen of die openbaar is.

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂🙂🙂🙂
 Afraders😡

Positieve commentaren

“De minimuminleg is weliswaar 500 euro en het aantal leners beperkt, maar elke maand wordt er netjes uitbetaald en nog geen faillissementen.”

“Mijn inziens een zeer goed platform. 0% default (nog). En maandelijkse storting op je rekening van rente en/of aflossing. Rentes zijn weliswaar laag maar risico lijkt ook lager.”

“degelijke vastgoed projecten, gemiddeld rendement, heldere communicatie, stabiele uitbetaling”

“Prima beleggings platform, goede rentes. Maandelijkse rente storting. Duidelijk overzicht portefeuille. Beleg daar al jaren en nooit problemen gehad.”

“een wat lagere rente, maar wordt altijd netjes op tijd overgemaakt.”

Negatieve commentaren

“elk project waar ik geld in had ingestoken is dus voortijdig afgelost of geannuleerd. Het geinvesteerde geld werd wel netjes op tijd teruggestort. De huidige projecten die nu worden aangeboden zijn voor mij niet interessant. Een te lange looptijd met een te lage rente.”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d