Envestio overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Envestio en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van de prestaties van dit platform.

Om te investeren bij Envestio moet je minimaal 100 euro storten. Het minimum bedrag per investering is echter maar 1 euro. Gezien de hoge rendementen tot wel 21% is dit platform dus bij uitstek voor zowel kleine als grote bedragen om te investeren. Bedenk wel dat hoge rentes ook hoge risico’s betekenen.

Investeringen kan je op elk moment terug laten kopen door Envestio, tegen 5% kosten. Als een lener aan het einde van de looptijd de lening niet terugbetaalt krijg je direct 80% van je investering terug. Voor de overige 20% kan je vervolgens kiezen: ofwel de helft direct ontvangen, of wachten totdat Envestio de lening heeft teruggevorderd. Je kan dus in ieder geval 90% direct terugkrijgen. Op het moment van schrijven is deze situatie echter nog nooit voorgekomen.

Als je registreert via deze link, krijg je 5 euro bonus als je 100 euro investeert. Bovendien krijg je een bonus van 0,5% over al je investeringen in de eerste 270 dagen.

Totalen


laatst bijgewerkt:2019-12-01
waarde:€ 11.740
totaal gestort:€ 13.809
totaal opgenomen:€ 5.000
totale winst:€ 2.931
datum eerste storting:2018-09-03
rendement sinds eerste storting (xirr):19,0%

Platform details


Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2018
Start platform:2018
Minimum investering:€ 1
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 25+ M

Rente inkomsten per maand

In onderstaande grafiek zie je mijn maandelijkse rente inkomsten. In juni heb ik 2.500 euro verplaatst van Envestio naar Crowdestor, daarom is vanaf dan de rente lager dan daarvoor.

Historisch rendement

Rekening overzicht

Mijn investeringen

Via het ‘Investments’ menu in de blauwe balk, en dan ‘My investments’ zie je precies in welke projecten je zelf geïnvesteerd hebt. Per project zie je informatie zoals het rentepercentage, de einddatum, en de opgebouwde rente.