Fast Invest overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Fast Invest en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van de prestaties van dit platform.

Bij Fast Invest kan je al investeren vanaf 1 euro. Samen met de auto-invest functie en de rentepercentages van 9 tot 16% maakt dat dit platform een goede kandidaat voor zowel kleine als grote investeerders. Verder op de pagina lees je meer over registreren en investeren.

Ook fijn is de garantie die Fast Invest biedt: als een lener zijn betaling niet nakomt, krijg je binnen drie dagen zowel je geïnvesteerde bedrag als de opgebouwde rente terug. Je kan een investering op elk moment terugverkopen aan Fast Invest, dit gaat alleen ten koste van de rente voor die investering.

Op deze pagina laat ik zien hoe je zelf kan beginnen bij Fast Invest.

Totalen


Laatst bijgewerkt:2020-09-01
Waarde:€ 5.040
Totale winst:€ 2.065
Datum eerste storting:2018-08-24
Datum laatste storting:2018-09-21
Datum laatste opname:2020-08-19
Rendement sinds eerste storting (XIRR):12,5%

Platform details


Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2015
Start platform:2015
Minimum investering:€ 1
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 60+ M

Welkomstbonus

Fast Invest heeft een welkomstbonus voor nieuwe investeerders. Een leuke meevaller natuurlijk, maar het is altijd verstandig om het het platform goed te bekijken. Zou je hier ook investeren als je geen bonus kreeg?

Als je je registreert via deze link, ontvang je een bonus van 1% over al je investeringen in de eerste 30 dagen.

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

In het rekeningoverzicht zie je precies de totale waarde van je rekening en hoeveel daarvan geïnvesteerd is, of beschikbaar is om te investeren. Ook zie je de laatste transacties met investeringen en aflossingen.

Accountoverzicht

Je kan dit opvragen door rechtsboven op ‘My account’ te klikken, en dan op ‘account overview’ onder ‘account details’. Onder ‘account statement’ vind je de lijst met alle transacties.