Fast Invest overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Fast Invest en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Bij Fast Invest kan je al investeren vanaf 1 euro. Samen met de auto-invest functie en de rentepercentages van 9 tot 16% maakt dat dit platform een goede kandidaat voor zowel kleine als grote investeerders. Verder op de pagina lees je meer over registreren en investeren.

Ook fijn is de garantie die Fast Invest biedt: als een lener zijn betaling niet nakomt, krijg je binnen drie dagen zowel je geïnvesteerde bedrag als de opgebouwde rente terug. Je kan een investering op elk moment terugverkopen aan Fast Invest, dit gaat alleen ten koste van de rente voor die investering.

Op deze pagina laat ik zien hoe je zelf kan beginnen bij Fast Invest.

Totalen

Laatst bijgewerkt:2022-05-01
Waarde:€ 3.035
Totale groei:€ 2.536
Datum eerste storting:2018-08-24
Datum laatste storting:2018-09-21
Datum laatste opname:2021-09-30
Rendement sinds eerste storting (XIRR):11,5%

Platform details

Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2015
Start platform:2015
Minimum investering:€ 1
Auto invest:Ja

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

In het rekeningoverzicht zie je precies de totale waarde van je rekening en hoeveel daarvan geïnvesteerd is, of beschikbaar is om te investeren. Ook zie je de laatste transacties met investeringen en aflossingen.

Accountoverzicht

Je kan dit opvragen door rechtsboven op ‘My account’ te klikken, en dan op ‘account overview’ onder ‘account details’. Onder ‘account statement’ vind je de lijst met alle transacties.

Auto-invest instellingen

Ik publiceer de instellingen van mijn auto-invests, om een indruk te geven en ter inspiratie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zomaar deze instellingen over te nemen, kijk vooral naar de instellingen en waardes en stel geen waardes in als je niet begrijpt wat de gevolgen zijn. Er is niet zoiets als ‘de beste instellingen’, dat kan namelijk per investeerder verschillend zijn. Het instellen van een auto-invest betekent ook dat je het investeren uit handen geeft, dus het juist instellen is belangrijk. Zoek bij twijfel altijd de voorzichtige kant op, of blijf handmatig investeren. Als ik instellingen niet vermeld heb dan staan deze op de standaard waardes.

StatusGepauzeerd
Ttoal amount of investmentsEUR 6000
Interest rate11-15%
Reinvest principalYes
Reinvest interestYes
Loan origin/countryAll
Minimum amount per single loan25
Maximum investment per single loan200
Months3 - 12 months

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: