Funding Circle overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Funding Circle NL en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Bij Funding Circle kan je investeren vanaf 100 euro. Het is volgens eigen zeggen het grootste crowdfunding platform van Nederland. Wereldwijd hebben meer dan 85.000 investeerders ruim 6,7 miljard euro geïnvesteerd.

Iedere investering is een annuïteitenlening waarbij alle maandbedragen (rente plus aflossing) gelijk zijn en steeds direct op je bankrekening wordt gestort. Dit maakt het heel inzichtelijk en makkelijk, en zeer geschikt voor beginnende investeerders om crowdfunding uit te proberen.

Op deze pagina vind je informatie over de maandelijkse betalingen, en het registreren en investeren bij Funding Circle.

Totalen

[table “10” not found /]

Platform details

[table “68” not found /]

Elke maand wordt een gelijk bedrag voor de rente en aflossing direct op mijn bankrekening gestort. Deze grafiek toont het rentedeel, dus de echte inkomsten (de aflossing is gewoon mijn eigen geld weer terug):

Rente inkomsten per maand

Vanwege de feestdagen werd het maandbedrag voor december pas in januari gestort, daarom zie je een dal en piek in die maanden.

Historisch rendement

Op het dashboard van Funding Circle zie je precies je rendement, hoeveel je geïnvesteerd hebt en hoeveel je daarvan weer ontvangen hebt.

Accountoverzicht

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: