Geldvoorelkaar overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina kan je informatie vinden over Geldvoorelkaar. Zelf investeer ik niet via dit platform, dus deze pagina bevat alleen informatie die door andere lezers zijn aangedragen of die openbaar is.

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂🙂🙂🙂🙂
 Afraders😡😡😡

Positieve commentaren

“Ik ben heel tevreden over geld voor elkaar.”

“Veel starters, maar loopt lekker door. 2x per maand worden de betalingen gebundeld en op je bankrekening overgemaakt. Werkt goed, veel aanbod. Rentes zijn marktconform. Zelden problemen en als ze er zijn, wordt keurig actie ondernomen. Relatief lage beheervergoeding van 0,425% per jaar. Dat is bij andere wel anders.”

“Nederlands platform, groot en divers aanbod tegen een redelijke rente.”

Negatieve commentaren

“te weinig goed projectn en te lage rendementen”

“Platform OK. Stiekem toch veel wanbetalers waardoor rendement tegenvalt in verhouding tot het risico. Vanaf 2019 niet meer in geïnvesteerd”

“heel erg veel achterstanden en afgeschreven leningen”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: