IUVO overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Iuvo en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Ook bij IUVO kan je al investeren vanaf 10 euro. Dit is een van de platformen binnen de EU die echt goed geschikt is voor zowel kleine als grote investeerders. Je kan hier 10-100 euro investeren om te proberen, of bijvoorbeeld 1500-2500 euro als je een deel van je spaargeld echt wat wil zien opleveren.

In beide gevallen heb je met de automatische investeringsfunctie een hoog rendement zonder dat je er enige moeite voor hoeft te doen, de rentepercentages liggen rond de 15%. En als een lening 60 dagen achter loopt met betalen wordt deze teruggekocht. Dan heb je je geld terug, maar zonder de nog niet uitbetaalde rente.

Op deze pagina kan je lezen hoe je zelf kan beginnen bij Iuvo.

Totalen

Laatst bijgewerkt:2023-09-01
Waarde:€ 6.533
Totale groei:€ 1.987
Datum eerste storting:2018-09-21
Datum laatste storting:2018-11-02
Datum laatste opname:2020-11-03
Rendement sinds eerste storting (XIRR):5,5%

Platform details

Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2016
Start platform:2016
Minimum investering:€ 10
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 140+ M

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Auto-invest instellingen

Ik publiceer de instellingen van mijn auto-invests, om een indruk te geven en ter inspiratie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zomaar deze instellingen over te nemen, kijk vooral naar de instellingen en waardes en stel geen waardes in als je niet begrijpt wat de gevolgen zijn. Er is niet zoiets als ‘de beste instellingen’, dat kan namelijk per investeerder verschillend zijn. Het instellen van een auto-invest betekent ook dat je het investeren uit handen geeft, dus het juist instellen is belangrijk. Zoek bij twijfel altijd de voorzichtige kant op, of blijf handmatig investeren. Als ik instellingen niet vermeld heb dan staan deze op de standaard waardes.

StatusGepauzeerd
Portfolio size6000
Maximum investment in one loan50
Minimum funds in the account0
Score classA, B, C
Interest rate10 - 15%
Remaining installments2+
Loan statusCurrent

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂
 Afraders😡😡😡😡

Positieve commentaren

“Bij Iuvo, heb ik wat leningen in rusland staan die niet ingelost worden, en op alle platformen wel leningen welke achterlopen….maar goed dat is gewoon part of the job om het zo te zeggen.”

Negatieve commentaren

“had veel defaults, echter met de nieuwe kredietnemers gaan ze vooruit”

“CBC, net als jij”

“Rente is lager dan bv Robocash en PeerBerry. Mijn belangrijkste bezwaar is het gebrek aan actieve oplossing voor de leningen in russische en oekraïnse leningen. Dit is tegenstelling tot PeerBerry en mindere mate Mintos.”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: