Lender & Spender overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Lender & Spender en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van de prestaties van dit platform.

De minimum investering bij Lender & Spender is 100 euro. Het gemak maakt het een platform dat uitermate geschikt is voor beginnende en kleine investeerders. Het lage rendement van ongeveer 4% maakt echter dat grotere investeerders en mensen die meer willen investeren beter bij de andere platformen kunnen kijken, en Lender & Spender vooral gebruiken om hun investeringen te spreiden.

Om te kunnen investeren via Lender & Spender heb je een Nederlandse bankrekening nodig.

Totalen

Laatst bijgewerkt:2021-10-01
Waarde:€ 3.466
Totale winst:€ 427
Datum eerste storting:2018-08-22
Datum laatste storting:2020-10-05
Datum laatste opname:2019-01-22
Rendement sinds eerste storting (XIRR):3,8%

Platform details

Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2014
Start platform:2016
Minimum investering:€ 100
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 25+ M

In augustus heb ik automatisch uitbetalen uitgezet, en sindsdien wordt de rente steeds opnieuw geïnvesteerd in plaats van overgemaakt naar mijn bankrekening.

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Auto-invest instellingen

Ik publiceer de instellingen van mijn auto-invests, om een indruk te geven en ter inspiratie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zomaar deze instellingen over te nemen, kijk vooral naar de instellingen en waardes en stel geen waardes in als je niet begrijpt wat de gevolgen zijn. Er is niet zoiets als ‘de beste instellingen’, dat kan namelijk per investeerder verschillend zijn. Het instellen van een auto-invest betekent ook dat je het investeren uit handen geeft, dus het juist instellen is belangrijk. Zoek bij twijfel altijd de voorzichtige kant op, of blijf handmatig investeren. Als ik instellingen niet vermeld heb dan staan deze op de standaard waardes.

StatusAltijd aan
%d bloggers liken dit: