Mintos overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Mintos en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Mintos is een populair crowdlending platform uit Letland. Je kan hier al investeren vanaf 10 euro. Samen met de auto-invest functie en de aantrekkelijke rentepercentages maakt dit een goede keuze voor beginnende investeerders.

Bij de auto-invest is het belangrijk om de leningen zonder BuyBack garantie uit te zetten, tenzij je voor de risicovollere leningen wil gaan.

Totalen

Laatst bijgewerkt:2023-09-01
Waarde:€ 4.175
Totale groei:€ 2.225
Datum eerste storting:2018-08-24
Datum laatste storting:2018-09-06
Datum laatste opname:2023-05-02
Rendement sinds eerste storting (XIRR):8,7%

Platform details

Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2015
Start platform:2015
Minimum investering:€ 10
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 5.600+ M

Welkomstbonus

Mintos heeft een welkomstbonus voor nieuwe investeerders. Een leuke meevaller natuurlijk, maar het is altijd verstandig om het het platform goed te bekijken. Zou je hier ook investeren als je geen bonus kreeg?

Als je je registreert via deze link, ontvang je een cashback bonus van 1% over al je investeringen in de eerste 90 dagen.

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Mintos EUR

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Mintos KZT

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Mintos RUB

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
 Afraders😡😡😡😡😡

Negatieve commentaren

“zeer goed uitkijken waarin je belegd ivm risico en valuta risico”

“Ik ben hier begonnen met een behoudende strategie. Dat is een automatische strategie die helaas ook gaat investeren in leningen van soms 4 jaar. Maximale looptijd viel hier niet in te stellen. Vervolgens ben ik een eigen aangepaste strategie gestart. Bij deze strategie wordt niet al m’n geld automatisch geinvesteerd terwijl er toch zogenaamde notes beschikbaar zouden moeten zijn. Ik vermoed dat het komt door de diversificatie instellingen maar dat is niet duidelijk. Het rendement is verder prima op dit platform en ik blijf dit platform ook gebruiken, maar door onduidelijkheden vind ik het geen aanrader.”

“terughalen van leningen uit Rusland loopt veel slechter/langzamer dan bij PeerBerry.”

“een behoorlijk bedrag in terugvorderingsproces staan, mede door de oorlog in Oekraine. Daar had Peerberry ook last van, maar dit hebben ze bijna weer opgelost. Al het geld wat nu vrij komt neem ik op en investeer dit in een ander platform.”

“Mijn grootste bezwaar is de behandling van fondsen gerelateerd aan de Rusland, deze zijn geheel geblokkeerd: je kunt zelfs niet verkopen op de secundaire markt.”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: