Mintos overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Mintos en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Mintos is een populair crowdlending platform uit Letland. Je kan hier al investeren vanaf 10 euro. Samen met de auto-invest functie en de aantrekkelijke rentepercentages maakt dit een goede keuze voor beginnende investeerders.

Bij de auto-invest is het belangrijk om de leningen zonder BuyBack garantie uit te zetten, tenzij je voor de risicovollere leningen wil gaan.

Totalen

[table “14” not found /]

Platform details

[table “56” not found /]

Welkomstbonus

Mintos heeft een welkomstbonus voor nieuwe investeerders. Een leuke meevaller natuurlijk, maar het is altijd verstandig om het het platform goed te bekijken. Zou je hier ook investeren als je geen bonus kreeg?

Als je je registreert via deze link, ontvang je een cashback bonus van 1% over al je investeringen in de eerste 90 dagen.

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Mintos EUR

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Mintos KZT

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Mintos RUB

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: