Oneplanetcrowd overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina kan je informatie vinden over Oneplanetcrowd. Zelf investeer ik niet via dit platform, dus deze pagina bevat alleen informatie die door andere lezers zijn aangedragen of die openbaar is.

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂🙂
 Afraders

Positieve commentaren

“Duurzaam platform, benchmarken voorstellen aan de hand van SDG criteria. Dat is weer eens wat andere benadering. Platform met oog voor een betere wereld. Rentes zijn wat lager, zeg 6/7% tegen 7/8% bij andere platforms. Door het duurzame karakter een blijvertje en bestaat alweer 10 jaar. Ook hier na verstrekking updates. Vergoeding meestal 0,8%.”

“duurzame projecten, goede rendementen en goede resultaten tot nog toe, overzichtelijke info”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d