PeerBerry overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij PeerBerry en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Totalen

Laatst bijgewerkt:2023-09-01
Waarde:€ 1.373
Totale groei:€ 333
Datum eerste storting:2020-10-05
Datum laatste storting:2020-10-05
Datum laatste opname:(geen)
Rendement sinds eerste storting (XIRR):10,0%

Platform details

Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2009
Start platform:2017
Minimum investering:€ 10
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 340+ M

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Auto-invest instellingen

Ik publiceer de instellingen van mijn auto-invests, om een indruk te geven en ter inspiratie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zomaar deze instellingen over te nemen, kijk vooral naar de instellingen en waardes en stel geen waardes in als je niet begrijpt wat de gevolgen zijn. Er is niet zoiets als ‘de beste instellingen’, dat kan namelijk per investeerder verschillend zijn. Het instellen van een auto-invest betekent ook dat je het investeren uit handen geeft, dus het juist instellen is belangrijk. Zoek bij twijfel altijd de voorzichtige kant op, of blijf handmatig investeren. Als ik instellingen niet vermeld heb dan staan deze op de standaard waardes.

StatusAan
Portfolio size (limit)5000
Maximum investment in one loan EUR 25
Interest rate9 - 12%
Remaining term in days7 - 365
Loan statusCurrent
Buyback guaranteeYes
Do you want to reinvestYes

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
 Afraders

Positieve commentaren

“Peerberry is vergelijkbaar met RoboCash. Je hebt geen omkijken meer naar dit platform nadat je geld hebt gestort en je jouw portfolio settings hebt ingesteld.”

“loopt heel stabiel”

“Stabiel, eenvoudig en probleemloos platform met hoge rente. Ook de afhandeling van fondsen gerelateerd aan conflict Rusland-Oekraïne is veel beter dan op andere platflormen.”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: