Robocash overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij Robocash en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Totalen

Laatst bijgewerkt:2023-09-01
Waarde:€ 1.629
Totale groei:€ 619
Datum eerste storting:2019-08-07
Datum laatste storting:2023-02-10
Datum laatste opname:(geen)
Rendement sinds eerste storting (XIRR):12,6%

Platform details

Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2013
Start platform:2017
Minimum investering:€ 10
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 180+ M

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Auto-invest instellingen

Ik publiceer de instellingen van mijn auto-invests, om een indruk te geven en ter inspiratie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zomaar deze instellingen over te nemen, kijk vooral naar de instellingen en waardes en stel geen waardes in als je niet begrijpt wat de gevolgen zijn. Er is niet zoiets als ‘de beste instellingen’, dat kan namelijk per investeerder verschillend zijn. Het instellen van een auto-invest betekent ook dat je het investeren uit handen geeft, dus het juist instellen is belangrijk. Zoek bij twijfel altijd de voorzichtige kant op, of blijf handmatig investeren. Als ik instellingen niet vermeld heb dan staan deze op de standaard waardes.

StatusAan
Minimum and maximum investment to a loanEUR 1 - 100
Interest rate10 - 13%
Period of repayment range1 - 365 days
Investment strategyInvest full amount
Invest partlyYes
Auto-depositYes
OriginatorsAll

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
 Afraders😡😡

Positieve commentaren

“RoboCash geeft een goed rendement, de portfolio settings (auto invest) zijn duidelijk en na het instellen hiervan heb je geen omkijken meer naar dit platform.”

“geld opnemen gaat gemakkelijk.”

“Stabiel, eenvoudig en probleemloos platform met hoge rente. Ik vind m.n. de optie dat de rente op een aparte balans wordt gezet erg handig.”

Negatieve commentaren

“matige performance – soms weken geen transacties”

“de instellingen die je bij investeringen maakt veranderen zomaar, bijvoorbeeld van looptijd tot 90 dagen naar 365 dagen”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: