Twino overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij TWINO en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Ook bij Twino kan je al investeren vanaf 10 euro. Dit zou het wel een goed platform maken voor beginnende investeerders, echter is het zo populair dat de meeste beschikbare leningen een looptijd hebben van 4 tot 5 jaar. Aan de andere kant garandeert Twino alle betalingen inclusief rente bij de leningen die Payment Guarantee hebben. Dit is dus geen probleem als je voor langere tijd wil investeren.

Op 6 juni 2019 ben ik op bezoek geweest bij TWINO, het verslag kan je hier vinden.

Totalen

Laatst bijgewerkt:2023-09-01
Waarde:€ 2.264
Totale groei:€ 1.824
Datum eerste storting:2018-08-27
Datum laatste storting:2018-08-27
Datum laatste opname:2023-05-02
Rendement sinds eerste storting (XIRR):10,0%

Platform details

Geregistreerd in:
Kantoren in:
Actief in:
Opgericht:2008
Start platform:2015
Minimum investering:€ 10
Auto invest:Ja
Totaal gefinancierd:€ 720+ M

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Auto-invest instellingen

Ik publiceer de instellingen van mijn auto-invests, om een indruk te geven en ter inspiratie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zomaar deze instellingen over te nemen, kijk vooral naar de instellingen en waardes en stel geen waardes in als je niet begrijpt wat de gevolgen zijn. Er is niet zoiets als ‘de beste instellingen’, dat kan namelijk per investeerder verschillend zijn. Het instellen van een auto-invest betekent ook dat je het investeren uit handen geeft, dus het juist instellen is belangrijk. Zoek bij twijfel altijd de voorzichtige kant op, of blijf handmatig investeren. Als ik instellingen niet vermeld heb dan staan deze op de standaard waardes.

StatusAan
Your investment6000
Per loan50
Interest rate10 - 14%
Term1 - 24 months
CountriesAll
Loan typesall
Loan ratingBuyBack, PG
Loan statusCurrent
Include loans with Currency ExposureNo
Make this investment as ReinvestmentYes

Waardering door blog lezers

Ik heb alle lezers van deze blog gevraagd welke platformen ze aanraden of juist afraden. Zo hoef je niet alleen maar op mijn ervaringen af te gaan, maar helpen we elkaar allemaal juist om beter gefundeerde keuzes te maken. De pagina met alle aanraders en afraders kan je hier vinden.

Natuurlijk werkt dit het beste bij zoveel mogelijk bijdrages van verschillende lezers. Daarom hierbij de vraag om even de moeite te nemen om door te geven welke platformen je aanraadt en welke je juist afraadt (en met een korte toelichting zou helemaal geweldig zijn). Heb je ze al doorgegeven? Superbedankt namens ons allemaal! Je kan je ‘lijstjes’ trouwens ook op elk moment veranderen door ze opnieuw te sturen, dan pas ik dat aan. Je kan ze doorgeven via een comment, of via de contact pagina een prive-berichtje sturen.

 Aanraders🙂🙂🙂
 Afraders

Positieve commentaren

“Stabiel platform met prima rente.”

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: