Twino overzicht

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Op deze pagina zie je mijn inkomsten per maand bij TWINO en mijn accountoverzicht. Hiermee kan je een indruk krijgen van dit platform.

Ook bij Twino kan je al investeren vanaf 10 euro. Dit zou het wel een goed platform maken voor beginnende investeerders, echter is het zo populair dat de meeste beschikbare leningen een looptijd hebben van 4 tot 5 jaar. Aan de andere kant garandeert Twino alle betalingen inclusief rente bij de leningen die Payment Guarantee hebben. Dit is dus geen probleem als je voor langere tijd wil investeren.

Op 6 juni 2019 ben ik op bezoek geweest bij TWINO, het verslag kan je hier vinden.

Totalen

[table “15” not found /]

Platform details

[table “75” not found /]

Rente inkomsten per maand

Historisch rendement

Accountoverzicht

Auto-invest instellingen

Ik publiceer de instellingen van mijn auto-invests, om een indruk te geven en ter inspiratie. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zomaar deze instellingen over te nemen, kijk vooral naar de instellingen en waardes en stel geen waardes in als je niet begrijpt wat de gevolgen zijn. Er is niet zoiets als ‘de beste instellingen’, dat kan namelijk per investeerder verschillend zijn. Het instellen van een auto-invest betekent ook dat je het investeren uit handen geeft, dus het juist instellen is belangrijk. Zoek bij twijfel altijd de voorzichtige kant op, of blijf handmatig investeren. Als ik instellingen niet vermeld heb dan staan deze op de standaard waardes.

StatusAan
Your investment6000
Per loan50
Interest rate10 - 14%
Term1 - 24 months
CountriesAll
Loan typesall
Loan ratingBuyBack, PG
Loan statusCurrent
Include loans with Currency ExposureNo
Make this investment as ReinvestmentYes

Disclaimer: Op deze site deel ik mijn ervaringen en kan je lezen hoe het mij verloopt en wat ik tegenkom, maar ik ben geen beleggingsadviseur. Investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, investeer nooit geld dat je niet bereid bent om te verliezen. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voor je gaat investeren en de risico’s begrijpt. Meer informatie kan je hier lezen.

%d bloggers liken dit: