Acties en bonussen

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Veel platformen hebben acties om nieuwe klanten aan te trekken. Op deze pagina zie je een overzicht met alle acties van de crowdlending, crowdfunding en beursplatformen. Het kan natuurlijk zijn dat ik een actie gemist heb, of dat een actie alweer afgelopen is. Ik probeer in ieder geval om deze pagina zo up to date mogelijk te houden.

Vaak is het zo dat er een cashback bonus gegeven wordt, waarbij je een bepaald percentage van je inleg in de eerste maand of eerste maanden krijgt. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! Maar laat je natuurlijk niet verleiden door een mooie actie, bij een platform starten omdat je een lekkere bonus krijgt zou geen goed begin zijn. Begin alleen bij een platform als je dat ook zou doen zonder bonus. Het gaat tenslotte om je eigen hardverdiende geld, dus je moet er wel een beetje een goed gevoel bij hebben…

Een aantal platformen hebben ook ‘referral’ acties. Je hebt dan een persoonlijke aanmeldlink die je aan vrienden of bekenden kan geven, en als die persoon zich aanmeldt dan krijg je allebei een bonusbedrag of cashback percentage. Ik heb die van mij ook op deze pagina geplaatst. Als je van plan bent om je bij een platform aan te melden kan ik het waarderen als je dat doet via een link op deze pagina, ik ontvang dan soms ook een kleine bonus. Hoeft niet natuurlijk, maar het helpt mij om deze blog in de lucht te houden.

Deze pagina is puur informatief, als hier acties op staan wil dat niet zeggen dat ik die actie of dat betreffende platform aanbeveel. Het is altijd je eigen verantwoordelijkheid en eigen keuze om bij een bepaald platform te starten en daar je geld te investeren. Ik ben een hobbyist, geen adviseur of financieel professional.

Meestal zijn er ook wat aanvullende voorwaarden, zoals bijvoorbeeld het geld geïnvesteerd houden tijdens de actieperiode. Meer informatie kan je vinden op de websites van de betreffende platformen.

 

Crowdlending

 Mintos

Geldig: tot 31 juli 2022
Registratie bonus: ontvang € 50,- bonus bij registratie via deze link en een geïnvesteerd bedrag van minimaal € 1000 voor 31 juli, plus een bonus van 1% over het gemiddelde geïnvesteerde bedrag over de eerste 90 dagen.

 Bondora

Geldig: onbeperkt
Registratie bonus: ontvang € 5,- bonus bij registratie via deze link.

 Viainvest

Geldig: onbeperkt
Registratie bonus: ontvang € 15,- euro bonus bij registratie via deze link en een minimale investering van 50 euro.

 Robocash

Geldig: onbeperkt
Registratie bonus: registreer via deze link en ontvang een bonus ter waarde van 1% van het totaalbedrag van al je investeringen op de 30e dag na registratie.

 Bulkestate

Geldig: t/m 28 februari 2022
Registratie bonus: registreer via deze link en ontvang een bonus ter waarde van 1% van het totaalbedrag van al je investeringen in de actieperiode.

 Reinvest24

Geldig: onbeperkt
Registratie bonus: € 10,- bonus bij registratie via deze link.

Geldig: t/m 30 november 2022
Cashback bonus: nieuwe investeerders die registreren via deze link ontvangen:
€ 25,- bonus bij investeringen ter waarde van € 500 – € 1.999
€ 50,- bonus bij investeringen ter waarde van € 2.000 – € 9.999
€ 200,- bonus bij investeringen ter waarde van € 10.000 – € 99.9999
€ 1.000,- bonus bij investeren van € 100.000 of meer.

 EstateGuru

Geldig: onbeperkt
Registratie bonus: registreer via deze link en ontvang een bonus ter waarde van 0,5% van het totaalbedrag van al je investeringen in de eerste drie maanden.

 Max Crowdfund

Geldig: onbeperkt
Registratie bonus: registreer via deze link en krijg 0,5% korting gedurende de eerste 90 dagen.

 TWINO

Geldig: onbeperkt
Registratie bonus: registreer via deze link en ontvang € 20,- bonus als je 500 euro of meer investeert.

 Iuvo

Geldig: onbeperkt
Registratie bonus: 0,75% cashback bonus (maximaal 200 euro) als je minimaal 100 euro investeert in IuvoP2P. Stuur een berichtje via de Contact pagina om een registratielink te ontvangen.

%d bloggers liken dit: