Acties

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Veel platformen hebben acties om nieuwe klanten aan te trekken. Op deze pagina zie je een overzicht met alle acties van de crowdlending, crowdfunding en beursplatformen. Het kan natuurlijk zijn dat ik een actie gemist heb, of dat een actie alweer afgelopen is. Ik probeer in ieder geval om deze pagina zo up to date mogelijk te houden.

Vaak is het zo dat er een cashback bonus gegeven wordt, waarbij je een bepaald percentage van je inleg in de eerste maand of eerste maanden krijgt. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! Maar laat je natuurlijk niet verleiden door een mooie actie, bij een platform starten omdat je een lekkere bonus krijgt zou geen goed begin zijn. Begin alleen bij een platform als je dat ook zou doen zonder bonus. Het gaat tenslotte om je eigen hardverdiende geld, dus je moet er wel een beetje een goed gevoel bij hebben…

Een aantal platformen hebben ook ‘referral’ acties. Je hebt dan een persoonlijke aanmeldlink die je aan vrienden of bekenden kan geven, en als die persoon zich aanmeldt dan krijg je allebei een bonusbedrag of cashback percentage. Ik heb die van mij ook onderaan deze pagina geplaatst. Als je van plan bent om je bij een platform aan te melden kan ik het waarderen als je dat doet via een link op deze pagina, ik ontvang dan soms ook een kleine bonus. Hoeft niet natuurlijk, maar het helpt mij om deze blog in de lucht te houden.

Deze pagina is puur informatief, als hier acties op staan wil dat niet zeggen dat ik die actie of dat betreffende platform aanbeveel. Het is altijd je eigen verantwoordelijkheid en eigen keuze om bij een bepaald platform te starten en daar je geld te investeren. Ik ben een hobbyist, geen adviseur of financieel professional.

Meestal zijn er ook wat aanvullende voorwaarden, zoals bijvoorbeeld het geld geïnvesteerd houden tijdens de actieperiode. Meer informatie kan je vinden op de websites van de betreffende platformen.

Tijdelijke acties

Crowdlending

 Robocash

Geldig: t/m 24 december
Wat: 1,5% cashback bonus
Actielink

Nieuwe investeerders ontvangen een bonus van 1,5% van de waarde van je investeringen, uiterlijk 30 dagen na registratie.

 Bulkestate

Geldig: t/m 10 december
Wat: 1% cashback bonus
Actielink

Nieuwe investeerders ontvangen een bonus van 1% van de waarde van je investeringen in de actieperiode.

 Reinvest24

Geldig: t/m 30 november
Wat: 25 EUR tot 200 EUR bonus
Actielink

+25 EUR bij investeringen van 500 EUR t/m 1.999 EUR
+50 EUR bij investeringen van 2.000 t/m 9.999 EUR
+0,75 % bij investeringen vanaf 10.000 EUR

 EstateGuru

Geldig: 21 t/m 30 september
Wat: 0,5% tot 1% cashback bonus
Actielink

Ontvang 0,5% cashback bonus over al je investeringen vanaf 5.000 EUR, en 1% cashback bonus over al je investeringen vanaf 10.000 EUR.

 Iuvo

Geldig: t/m 11 april
Wat: 0,75% cashback bonus (maximaal 150 euro)
Actielink

Stort en investeer minimaal 150 euro, en creëer een auto-invest portfolio specifiek om in leningen van ‘Easy Credit’ te investeren. Hou het geïnvesteerd tot 1 mei, en ontvang uiterlijk 10 mei je bonus.

%d bloggers liken dit: