Crowdlending

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Crowdlending

Sparen bij de bank is risicoloos, maar brengt eigenlijk niets op. Beleggen op de beurs is onzeker en kost veel tijd. Na tips ben ik gaan kijken naar crowdlending. Via een crowdlending platform kan je je geld uitlenen tegen aantrekkelijke percentages (7% tot 20%), en veel platformen garanderen ook nog eens dat die leningen aan je terugbetaald worden. Zelfs als de partij aan wie het uitgeleend is niet meer aan de verplichtingen kan voldoen.

Veel crowdlending platformen hebben ook een automatische modus: je kan instellen in welke leningen geïnvesteerd mag worden en onder welke voorwaarden. Vervolgens worden je stortingen en ook je rente-inkomsten steeds opnieuw automatisch geïnvesteerd in nieuwe leningen. Je hebt er geen omkijken meer naar! Behalve dat het natuurlijk erg leuk is om regelmatig te kijken hoeveel geld je alweer verdiend hebt..

Lees verder

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: