Nieuw platform, projecten, en cashback acties

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

Nieuw platform, projecten, en cashback acties

Deze maand lopen er een aantal korte cashback acties die ik jullie niet wilde onthouden. Verder heb ik een nieuw platform toegevoegd aan mijn portefeuille. En, last but not least: goed nieuws over Envestio.

Nieuw platform: Bulkestate

Deze maand heb ik weer een nieuw platform toegevoegd: Bulkestate. Vorige maand heb ik met ze gesproken op de P2P conferentie in Riga, en ik kreeg daar een goed gevoel bij dit platform.

Het platform is opgericht in december 2016 en het aantal investeerders ligt nu boven de 3300. Je kan investeren vanaf 50 euro, en het platform heeft ook een auto-invest functie. Als je grote bedragen investeert krijg je zelfs een extra cashback bonus (1% bij investering van 10.000 euro, en 2% bonus als je 25.000 euro investeert).

Het gemiddelde rentepercentage van de projecten ligt tussen de 15-16%, en ze hebben allemaal vastgoed als onderpand. Dit lijkt me dus een behoorlijk veilige aanvulling, waar ik behoorlijke rendementen kan halen.

Ik heb mijn eerste investering gedaan in dit project, met een rendement van 14,05%:

Nieuw project bij Crowdestor

Crowdestor is druk bezig om Envestio te vervangen als mijn favoriete platform met de hoogste rendementen.

Er is een nieuw project op de site gekomen met 19,5% rente:

Het minimum is al gehaald, en het project is voor 57% gefinancierd.

Projecten bij Kuetzal

Bij Kuetzal zijn er momenteel 2 projecten met buyback garantie, en een looptijd van een jaar:

De rentepercentages van 19% en 19,5%, samen met de zekerheid buyback garantie maken dat Kuetzal een van mijn favoriete platformen aan het worden is.

Als je je registreert bij Kuetzal met de code FINANCIELEVRIJHEID dan krijg je een bonus van € 15 (geldig t/m 31 augustus).

Mintos cashback acties

Bij Mintos lopen er deze maand een aantal cashback acties:

Bij de leningen van CREDIUS krijg je tot 22 juli direct tot 2% cashback bonus bij leningen die minimaal 14 maanden lopen. Je krijgt 1% bij een investering van 100-499 euro, 1,5% bij investeringen van 500-999 euro, en 2% als je 100 euro of meer investeert.

Bij de kredietverstrekker ExpressCredit krijg je een cashback bonus van 2% in alle leningen die 270 dagen of meer lopen. Ook deze cashback actie loopt tot 22 juli.

Let op: voor beide campagnes moet je je eerst aanmelden om voor de cashback bonussen in aanmerking te komen.

Kredo en Monego hebben ook allebei een cashback actie, waarbij de voorwaarden hetzelfde zijn. De acties lopen tot 26 juli, en de hoogte van de cashback hangt af van de looptijden van de leningen waarin je investeert.

Je krijgt 0,75% voor leningen die nog tot 90 dagen lopen, 1% voor leningen die 91-180 dagen lopen, 1,5% bij leningen die 181-270 dagen lopen en 2% bij leningen die langer dan 270 dagen lopen.

Let op: ook bij deze campagnes moet je je eerst specifiek aanmelden op de website van Mintos (los van de registratie bij Mintos).

Cashback bij Grupeer

Ook bij Grupeer is er een cashback actie:

Er staan twee grote leningen van Monify op Grupeer waarbij je een cashback bonus van 1% krijgt. De leningen zelf hebben een rentepercentage van 12%. Deze cashback actie bij Grupeer loopt tot eind juli.

Een nieuw project bij Envestio!

Eindelijk! Een maand lang was er geen project bijgekomen bij Envestio, en ik had zelfs een deel van mijn openstaande funds overgeheveld naar Crowdestor. Envestio had tijdens de P2P conferentie in Riga al tegen mij gezegd dat er binnenkort weer nieuwe projecten aankwamen, maar daar hebben we lang op moeten wachten. Dit project kwam deze week beschikbaar:

Het project heeft een rentepercentage van 18%. Flink hoog, al is het voor Envestio wel wat aan de lage kant. Hier zijn wat meer details over het project:

Hopelijk is dit het teken dat er weer meer projecten beschikbaar gaan komen. Ik verwacht dat ook de volgende projecten meer richting de 18% gaan zitten, en dat we de projecten van 19-21% wel gehad hebben. Het kan altijd mee gaan vallen natuurlijk, maar ik ben al blij als de nieuwe projecten gewoon blijven komen bij Envestio.

 

No Comments

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: