P2P conferentie en Kuetzal cashback actie

Sparen levert niets op. Beleggen is moeilijk en risicovol. Ik laat je zien hoe je met weinig moeite een mooi rendement kan halen door crowdfunding en crowdlending.

P2P conferentie en Kuetzal cashback actie

Hi allemaal, ik dacht dat het een keertje tijd was voor een (korte) blogpost halverwege de maand. De inhoud? Volgende maand is er een conferentie over crowdfunding en crowdlending, € 15,- bonus op elke (eerste) boeking via booking.com, en een cashback actie bij Kuetzal waardoor het nog aantrekkelijker is om hier te beginnen.

P2P conference in Riga

Op 7 en 8 juni wordt er een conferentie gehouden over crowdfunding en crowdlending, in Riga:

Er zullen ongeveer 50 platformen aanwezig zijn, en zo’n 18 sprekers. Veel van die sprekers zijn van bekende platformen, waaronder Grupeer, Mintos, Crowdestate, Crowdestor en EstateGuru.

De onderwerpen variëren van ontwikkelingen op het gebied van crowdfunding en crowdlending zoals blockchain toepassingen, groei en versteviging van de leningaanbieders, toekomstplannen van de platformen, tot de plannen van de EU om de kapitaalmarkten van de 28 EU lidstaten verder te integreren.

Klein puntje is wel dat de conferentie in Riga is, in Letland. Niet direct om de hoek dus. Het is wel een goede gelegenheid om in gesprek te gaan met de verschillende platformen en de vragen te stellen die je altijd al wilde stellen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op 7 en 8 juni in Riga te zijn, kan je je vragen ook naar mij sturen in een berichtje via de contact pagina. Ik ben zelf wel aanwezig, en stel natuurlijk graag jullie vragen aan de verschillende platformen daar. Ook zal ik voor de conferentie op bezoek gaan bij platformen die in Riga gevestigd zijn, zoals Mintos, en een kijkje nemen daar. Na afloop van de conferentie zal ik een verslag posten van mijn ervaringen en indrukken, en natuurlijk de antwoorden op jullie vragen.

Meer informatie over de conferentie kan je hier vinden.

Update: het verslag van de conferentie kan je inmiddels hier vinden.

€ 15,- bonus bij booking.com

Als je goedkope accommodatie zoekt, kan je deze zoeken en boeken via Booking.com (partner van de conferentie). De eerste 10 mensen die boeken via deze link krijgen zelfs een (eenmalige) bonus van 15 euro. Dit hoeft niet in Riga te zijn hoor, deze link is geldig voor al je boekingen via Booking.com, waar dan ook.

Kuetzal cashback actie

Kuetzal is een nieuw platform (opgericht in juli 2018) wat flink aan de weg aan het timmeren is. Er zijn nu al bijna 1000 investeerders. Er is nu ook een actie om het nog aantrekkelijker te maken voor nieuwe investeerders: als je je registreert voor 31 mei via deze link en tijdens de registratie de promo code SPRING2019 invult krijg je direct een bonus van € 10,-

Bovendien krijg je ook een cashback bonus van 0,5% over al je investeringen in de eerste 180 dagen na je registratie. Dit betekent dat er direct op het moment van investeren 0,5% van het geïnvesteerde bedrag in je online account gestort wordt, en dus direct beschikbaar is om te investeren.

Deze bonus maakt dit nieuwe platform nog aantrekkelijker, omdat dit boven op de al aantrekkelijke rentepercentages komt:

Zoals je ziet hebben de projecten rentepercentages tot wel 21%. Ook hebben veel projecten een buyback garantie: Kuetzal betaalt 100% van je geïnvesteerde bedrag terug als een project in de problemen komt.

Tot slot

Als je ook aanwezig bent op de P2P conference in Riga, laat het weten en dan kunnen we daar afspreken en (bij)praten. Als je niet aanwezig bent kan je via de contact pagina een berichtje sturen met de dingen die je zou willen weten en vragen, en ik zal dit namens jou doen en de antwoorden opnemen in mijn verslag.

Comments: 5

  1. Jaco schreef:

    Hi Ferry,
    Zou je eens na kunnen vragen hoe Kuetzal als jong platform de cashback gaat vomgeven? Groeten Jaco

  2. Elma schreef:

    Wat een tof initiatief van je. Vandaag besloten dat ik een serieuze investeerder ga zijn. Mijn insteek is in vastgoed, maar jouw aanpak is super interessant. Leuk. Ga je volgen en uiteraard zelf actie nemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: